HVN Spardag op zaterdag 13 juni!

Posted on

Facebooktumblr

Op zaterdag 13 juni zal de HVN een spardag organiseren op de trainings locatie in Oegstgeest. Iedereen die HEMA beoefent is welkom en iedereen die geïnteresseerd is natuurlijk ook. Iedereen is verantwoordelijk voor hun eigen materiaal, zowel wapens als gear. Uiteraard is er wat te leen, maar neem vooral zelf zo veel mogelijk mee.

 

De spardag is van 11.00 tot 17.00.

De deur van de zaal is open vanaf 10.00 tot 18.00

 

Het idee is dat iedereen met elkaar kan sparren met alle wapens die mensen zelf bij zich hebben. Iedereen is daarbij verantwoordelijk voor elkaars en eigen veiligheid.

Buiten enkel sparren is het ook de bedoeling om andere vechters te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Vraag gerust aan coaches, trainers en vechters van andere scholen om commentaar, coaching en hulp. We zijn er samen om er beter van te worden.

Vanuit de HVN zullen er instructies voor een aantal spar gerichte oefeningen aan de muur komen te hangen, hier kun je een voorbeeld aan nemen en eventueel zelf aanpassen.

Naast de spardag is het ook de late Birthdaybash van Matthys, hiervoor gaat hij een spar uitdaging aan. 33 minuten non-stop langzwaard sparren. Hiervoor hebben we 11 of 16 vrijwilligers nodig die elk rondes van 2 of 3 minuten (afhangend van het aantal) willen sparren met stalen feders. Allemaal achter elkaar zonder rust, hiervoor maken we een lijst ter plekke.

Geef vooral aan op de facebook pagina dat je komt zodat we een idee hebben van hoeveel we er kunnen verwachten en deel hem op je eigen pagina zodat we nog meer enthousiastelingen mogen verwelkomen.