Lid worden

Het lidmaatschap van de HVN kost €37,50 per maand. Hiervoor kun je zo veel trainen als je wilt. Je kunt dan ook gebruik maken van het leenmateriaal binnen de training, er van uitgaande dat je op den duur je eigen spullen verzameld. Binnen een jaar is dat in elk geval een masker en keelbescherming.

Je bent altijd welkom om eerst een gratis proefles mee te doen. Mail hiervoor naar info@historischvrijvechten.nl of stuur een whatsapp naar Matthys (0619190592)

Om lid te worden van de HVN moet je het volgende doen.

  • Lees de huisregels en algemene voorwaarden
  • Koop een lidmaatschap via de link hieronder
  • Schrijf je in bij de Nederlandse HEMA Bond

De Algemene Voorwaarden & Huisregels HVN vind je hier. Lees ze goed. Door lid te worden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels.

Om lid te worden klik je op de link naar de Pay n Plan HVN shop: Lidmaatschap kopen

Registreer je om het lidmaatschap te kunnen kopen. Hiermee kom je direct in ons leden bestand. Je betaalt gelijk de eerste maand en daarna word de contributie iedere maand automatisch afgeschreven op datum van je inschrijving.

Je moet ook lid worden van de Nederlandse HEMA Bond. Zij zullen contact met je opnemen nadat je lid geworden bent van de HVN. Voor meer informatie over de Nederlandse HEMA Bond, ga naar hun website www.hemabond.nl